Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

Το προφίλ της Social Academy

Γνώρισε την Social Academy

Μάθε ποιοι είμαστε και τι προσφέρουμε

Ποιοί είμαστε

Η Social Academy.gr αποτελεί την πρώτη online ακαδημία η οποία βοηθάει επιχειρήσεις αλλά και εταιρείες να προβληθούν αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας στα Social Media.

Αποτελείται από στελέχη όπου έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης της οπτικής επικοινωνίας, της διοίκησης επιχειρήσεων και οικονομικού management, κάτι που εξασφαλίζει πως οι συμβουλές και τα μαθήματα που δίνονται μέσω της Ακαδημίας είναι πρακτικά, αποτελεσματικά αλλά και δοκιμασμένα.

Τι προσφέρουμε

Μέσα από την Aκαδημία μας προσφέρουμε μαθήματα digital marketing και διαφήμισης που βασίζεται σε πρακτικές τεχνικές οι οποίες απλά φέρνουν αποτελέσματα. Τα μαθήματα είναι σε απλή και κατανοητή γλώσσα, γεμάτα πρακτικές συμβουλές τις οποίες μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα.

Πέρα από τα μαθήματα όμως προσφέρουμε καθημερινή δωρεάν ενημέρωση που έχει ως περιεχόμενων συμβουλές και τακτικές που μπορείς να αξιοποιήσεις για να προβάλλεις πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά την επιχείρηση σου.

Αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε συνέχεια.

Αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε συνέχεια. Σε τακτά χρονικά διαστήματα προσθέτουμε νέες δυνατότητες και υπηρεσίες στην ακαδημία ούτως ώστε να βοηθάμε με το δυνατόν καλύτερο τρόπο τα μέλη αλλά και τους επισκέπτες μας.

Eπικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να μάθεις πως μπορείς να ξεκλειδώσεις αποτελεσματικά τα μυστικά προβολής στα Social Media.

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X