Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

Σύντομα θα μπορεί να βρει κάποιος την επιχείρηση σου στο Facebook μέσα από την αναζήτηση με βάση την γεωγραφική τοποθεσία του χρήση. Τι σημαίνει όμως αυτό για εσένα; Περισσότερα από όσα φαντάζεσαι!

Τι γίνεται σήμερα

Σήμερα αν κάποιος ψάχνει πχ για ένα ρεστοράν κοντά στην τοποθεσία του το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει το Google Maps και να δει τι υπάρχει γύρω του, με πληροφορίες για κάθε επιχείρηση αλλά και κριτικές από άλλους χρήστες.

Έτσι μπορεί εύκολα και γρήγορα να επιλέξει αυτό που θέλει ή αυτό που έχει τις καλύτερες κριτικές και φήμη.

Τι αλλάζει σύντομα

Πλέον όμως ο ανταγωνισμός εντείνεται μίας και το Facebook βελτιώνει δραματικά την αντίστοιχή δική του λειτουργία, προσθέτοντας επιπλέον μερικές καινοτόμες ιδέες.

Ήδη γίνονται δοκιμές που επιτρέπουν σε κάποιον να αναζητήσει μπαρ, ρεστοραντ και άλλους τύπους επιχειρήσεων, με εξαιρετικά χρήσιμα και πλούσια σε πληροφορίες αποτελέσματα

Κάθε αναζήτηση επιστρέφει τις εξής πληροφορίες για κάθε επιχείρηση:

  • Όνομα επιχείρησης
  • Διεύθυνση
  • Τηλέφωνο
  • Ώρες Λειτουργίας
  • Το πόσο ακριβή είναι η υπηρεσία ή τα προϊόντα της
  • Κριτικές πελατών ( 1-5 αστέρια )

Επιπλέον κάθε αναζήτηση θα δείχνει σε ένα χάρτη την τοποθεσία της επιχείρησης, φωτογραφίες, καθώς και ενημερώσεις για το αν φίλοι του χρήστη ήταν πρόσφατα εκεί.

Ακόμα, σε κάθε επιχείριση που θα εμφανίζεται μετά μία αναζήτηση, θα υπάρχει ένα ειδικό πλήκτρο που θα επιτρέπει στον χρήστη να την αποθηκεύει για να μπορεί να την ξαναβρεί στο μέλλον.

Τέλος ειδικά φίλτρα θα επιτρέπουν στον χρήση να βρει γρήγορα αυτό που θέλει με βάση την απόσταση, την σχετικότητα της επιχείρησης με αυτό που ψάχνει, την δημοτικότητα μιας επιχείρησης, καθώς και το αν πρόσφατα φίλοι του ήταν σε κάποιες από αυτές.

Πως να προετοιμαστείς

Αν λοιπόν δεν έχεις συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία της επιχείρησης σου στην σχετική επίσημη σελίδα της στο Facebook είναι καιρός να το βάλεις στο πρόγραμμα, αλλιώς σύντομα μπορεί να χάνεις υποψήφιους πελάτες που θα σε ψάχνουν.

Επιπλέον προτείνουμε από τώρα να ζητήσεις από τους πελάτες σου να αφήσουν μια κριτική για την επιχείρηση σου, βαθμολογώντας την και αφήνοντας ένα σχόλιο σχετικά με αυτή.

Όπως πάντα αν έχεις απορίες είμαστε στην διάθεση σου! Μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο με το ερώτημα σου και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

10 Απριλίου, 2017

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X