Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

Forum

Notifications
Clear all

[Solved] Alexandros Art Jewelry eshop needs improvement and development through advertising...  

   RSS

0
Topic starter

Στράτο καλησπέρα!

Καταρχήν να συστηθούμε!

Είμαστε δύο αδέρφια, ο Αλέξανδρος (Τεχνίτης χειροποίητου κοσμήματος) και η  Έφη Κονταξή (Business management and Customer support) και δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος.

Το Φεβρουάριο ανοίξαμε το μαγαζί μας στο ETSY.COM ( https://www.etsy.com/shop/AlexandrosArtJewelry )  και εκεί μπορείς  να βρεις πληροφορίες για την δουλειά,  δράση και την εμπειρία του Αλέξανδρου,  ενώ υπάρχει και ιστοσελίδα ( http://www.alexandros.org.uk ), που λειτουργεί από το 2013, χωρίς ιδιαίτερη επίβλεψη και ενημέρωση  και  το οποίο  site δημιουργήθηκε από φίλο και συνεργάτη σε καλή τιμή τότε, ο οποίος ανέλαβε την διαχείριση του και τις αποστολές κοσμημάτων, που έχει σε stock, από Αγγλία και  επίσης έχει κάνει  ένα update πριν 3 χρόνια.

Ο  Αλέξανδρος είχε κύρια επαγγελματική δραστηριότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με παρουσία και πώληση σε θεματικά φεστιβάλ και με επαγγελματική έδρα εκεί μέχρι και σήμερα, ενώ το εργαστήριο και το παραγωγικό stock (περίπου 500 κωδικοί),  βρίσκονται στην Ελλάδα και από εδώ θα γίνονται οι αποστολές που αφορούν σε παραγγελίες από το etsy.com.

Σκέψη μας είναι να έρθει η διαχείριση του site και των πωλήσεων του στην Ελλάδα, ώστε να το εμπλουτίσουμε με τους νέους κωδικούς προϊόντων, που έχουμε εδώ, να το αναβαθμίσουμε και στην συνέχεια να το διαφημίσουμε σε συνδυασμό με το etsy και τα social media , όπου και εκεί έχουμε ξεκινήσει μία μικρή δράση https://www.facebook.com/alexandrosartjewelry/  και μία ακόμη μικρότερη (χαχα! ? ) στο instagram @alexandrosartjewelry 

Σε όλα τα παραπάνω λοιπόν,  θα θέλαμε την βοήθειά σου και τις συμβουλές σου.

Γνωρίζουμε ότι το site χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις και  αναβαθμίσεις, τόσο στις φωτογραφίες, στην εμφάνιση, όσο και σε tags and keywords , τα οποία δεν έχουν γίνει ποτέ. Είναι βασισμένο σε WORDPRESS and WOOCOMMERCE και το Hosting το έχει αναλάβει ο συνεργάτης στην Αγγλία.

Εν κατακλείδι Στράτο,  θα θέλαμε τη γνώμη σου και τις παρατηρήσεις σου, σε όλα τα παραπάνω, καθώς και τις προτάσεις σου σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας μας με την εταιρία σου.

Σε ευχαριστούμε για το πολύ καλό on line σεμινάριο και το χρόνο σου και αναμένουμε την απάντησή σου.  Στη διάθεσή σου για όποια περαιτέρω διευκρίνιση – πληροφορία.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Κονταξής  & Έφη Κονταξή

Υ.Γ. (Έφη speaking .. 🙂 Στράτο εδώ και 2 μήνες απασχολούμε επαγγελματικά ως Customer support σε μία εταιρία προώθησης και πώλησης παραφαρμακευτικών προϊόντων, η οποία ενδιαφέρεται να προωθήσει τις πωλήσεις της μέσω eshop. Τους ανέφερα την θετική εμπειρία μου από το σεμινάριό σου και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για επικοινωνία μαζί σου. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να συντονίσουμε μία συνάντηση- ενημέρωση.

@efikontaxi
Καλησπέρα. Εχουμε ολοκληρώσει την έρευνα μας. Πως θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Φιλικά
Stratos A.

2 Answers
0
Topic starter

Στράτο Καλησπέρα,

Μόλις σήμερα είδαμε την απάντησή σου, καθώς είχαμε την εντύπωση ότι θα λάβουμε απάντηση μέσω email.

Email επικοινωνίας είναι το alexandrosartjewelry@gmail.com και τηλέφωνο επικοινωνίας το 6934694366, στο οποίο απαντάει ο Αλέξανδρος και μπορείς να καλέσεις, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μετά τις 6:00μμ, που θα είμαι και εγώ σπίτι, για να σε ακούσουμε και να τα πούμε.

Σε ευχαριστούμε 

Καλή συνέχεια!

Έφη & Αλέξανδρος

0

Καλησπέρα και στους 2.

 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Επιτρέψτε μου να ρίξω μια ματιά στα επόμενα 24ωρα το υλικό που αναφέρετε και θα επιστρεψω με μερικές ουσιαστικές συμβουλές και πληροφορίες απο μεριά μου.

 

Φιλικά

Stratos A.

 

Share:
X