Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIGITAL MARKETING ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ STARTUP EUROPE WEEK 2018

Μάθε πώς να εκμεταλλευτείς αποτελεσματικά την Διαφήμιση στα Social Media, με πραγματικά εγγυημένα και μετρήσιμα αποτελέσματα

O Stratos Agiani, Lead Strategist της Lightrorm Digital Communication θα είναι στο Startup Europe  Week 2018 στην Ξάνθη, για να διδάξει πρακτικές τακτικές προώθησης startup αλλά και υφισταμένων επιχειρήσεων στα social και Digital Media.

Μετά από πρόσκληση της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης, ο Stratos Agiani θα είναι στην Ξάνθη την Πέμπτη στις 8 Μαρτίου για να δείξει πως μπορεί μια startup αλλά και και μια υφιστάμενη επιχείρηση να προβληθεί αποτελεσματικά μέσα από τα social και digital media.

Στο 4ωρο Workshop ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί μια επιχείρηση να βρει και να στοχεύσει με χειρουργική ακρίβεια το κοινό που την ενδιαφέρει και να προβάλλει σε αυτό τις διαφημίσεις, περιεχόμενο, υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την αύξηση του πελατολογίου και του τζίρου, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Επιπλέον θα δείξει πως μπορεί μια επιχείρηση που διαθέτει μικρό διαφημιστικό budget να κάνει θαύματα, χρησιμοποιώντας το Facebook αλλά και το Instagram για να προβληθεί, να πλησιάσει νέους πελάτες και αγορές και να φτάσει στην κερδοφορία.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Πόλη: Ξάνθη
Τοποθεσία: Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
Ημερομήνία: Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018
Έναρξη: 17:30
Λήξη: 21:30

Είσοδός Ελέυθερη ( απαιτείται δωρεάν εγγραφή )

Οδηγίες Συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του Event >>>https://www.f6s.com/sew18xanthi/about
  2. Κάντε κλίκ στο “GET TICKET”
  3. Επιλέξτε τον αριθμό των δωρεάν θέσεων που θέλετε να κρατήσετε για το Workshop (επιλογή Workshop #2) 
  4. Κάντε κλικ στο “BOOK”

 

Ποιός είναι ο Stratos Agiani

O Stratos Agiani είναι ιδιοκτήτης της Lightform Digital Communication, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing. Συνεργάζεται και εκπαιδεύει πάνω από 400 επιχειρήσεις με σκοπό την αποτελεσματική και ουσιαστική προβολή τους στα Social Media. Επιπλέον είναι βραβευμένος φωτογράφος με σημαντική εμπορική επιτυχία. Δουλειά του αλλά και μαθήματα του έχουν δημοσιευθεί στον διεθνή ειδικό τύπο αλλά και στο περιοδικό ΦΩΤΟγράφος.

 

 

 

 

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X