Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

FACEBOOK LIVE: ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Όπως είναι γνωστό σήμερα ο μοναδικός τρόπος για να βγούμε ζωντανά εύκολα μέσα από το Facebook live είναι μέσα από το κινητό μας ή από το tablet.

Αυτό όμως πλέον έρχεται να αλλάξει μίας και το Facebook μας επιτρέπει να βγούμε ζωντανά από τον υπολογιστή!

Ναι μεν μέχρι και σήμερα υπήρχαν κάποιοι πολύπλοκοι τρόποι για να βγούμε στον αέρα αλλά είχαν πολλούς περιορισμούς και απαιτούσαν πολλές τεχνικές γνώσεις. Πλέον όμως τα πράγματα αλλάζουν μιας και το Facebook επιτρέπει σε ιδιοκτήτες σελίδων να βγούνε ζωντανά στον αέρα απευθείας από τον υπολογιστή τους.

Τέλος λοιπόν στα κουνημένα video  ή βίντεο χαμηλής ποιότητας με διακοπές λόγω μη επάρκειας σήματος.

Μαζί με αυτή τη νέα δυνατότητα έρχεται και ένας καινούργιος ρόλος για τις επαγγελματικές σελίδες στο Facebook όπου είναι ο ρόλος του live contributor.

Αυτός ο ρόλος δίνει τη δυνατότητα σε υπαλλήλους για εξωτερικούς συνεργάτες των επιχειρήσεων που το επιθυμούν, να βγαίνουν ζωντανά στον αέρα χωρίς όμως να είναι απαραίτητα και διαχειριστές αυτής σελίδας.

Για αναλυτικές πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στον επίσημο οδηγό του Facebook εδώ.

Τέλος το Facebook έχει δύο επιπλέον μικρές εκπλήξεις που αφορούν το Facebook live

Η πρώτη αφορά τη δυνατότητα που έχει ο διαχειριστής του live streaming να “καρφιτσώνει” σχόλια στην κορυφή ώστε να είναι συνέχεια ορατά. Έτσι οι χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να προκύψουν στα σχόλια είναι εύκολα προσβάσιμες από όλους όσους βλέπουν το live stream. Η δεύτερη δυνατότητα αφορά τη δημοσίευση σε δύο ή σε περισσότερες σελίδες ταυτόχρονα του live streaming, κάτι το οποίο συνέβαινε μέχρι τώρα μόνο για τα uploads.

Αυτές οι νέες δυνατότητες θα δώσουν κάτι το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι επιχειρήσεις που θα αξιοποιήσουν αυτή τη νέα δυνατότητα προβολής.

28 Μαρτίου, 2017

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X