Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

ΤΟ INSTAGRAM ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ LIVE VIDEO

Τα Instagram Live Videos είναι αυτή την στιγμή ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπος δωρεάν προβολής στο Instagram.

Γιατί; Ο λόγος είναι ο εξής: η εφήμερη φύση τους προκαλεί μία αίσθηση επείγοντος στο κοινό που το προτρέπει να καταναλώσει το  Live περιεχόμενο πριν αυτό σταματήσει και εξαφανιστεί για πάντα.

Έτσι με τα  Instagram Live Videos έχετε σχεδόν εγγυημένες θεάσεις, σε σχέση με τις απλές δημοσιεύσεις, μιας και όχι μόνο τραβούν την προσοχή αλλά την διατηρούν μέχρι το τέλος!

Αυτή η πρακτικότητα όμως δημιούργησε και ένα μεγάλο πρόβλημα: αν θέλεις να δημοσιεύσεις το ίδιο περιεχόμενο κάπου αλλού θα πρέπεινα το ξαναδημιουργήσεις Διπλή δουλειά λοιπόν, άρα χάσιμο χρόνου.

Τώρα όμως αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί! Μπορείς πλέον μετά την λήξη ενός Instagram Live Video να αποθηκεύσεις το βίντεο και να το ανεβάσεις αλλού!

Γιατί αυτή η δυνατότητα είναι όμως χρήσιμη και πως μπορείς να την αξιοποιήσεις σήμερα με πρακτικό τρόπο;

Ας δούμε μερικά σενάρια.

Γλυτώνεις χρόνο:

Πλέον δεν χρειάζεται να δημιουργείς το ίδιο περιεχόμενο 2 φορές: μία για το 1 2 και μια για τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.

Μπορεί να το δει μεγαλύτερο κοινό:

με την νέα δυνατότητα του Instagram Live μπορείς να προβληθείς σε ένα μεγάλο κοινό που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το Instagram Live Video, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερες θέασεις και μεγαλύτερη προβολή.

Μπορείς να δημιουργήσεις διαφημίσεις:

αν το Instagram Live Video έχει μεγάλη ανταπόκριση μπορείς να το αποθηκεύσεις και να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις μια καταχώρηση στο Facebook. Στην συνέχεια μπορείς να βρεις το κοινό που είδε το βίντεο  μέχρι το 50% ή το 75% και να προβάλλεις σε αυτό στοχευμένες διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών με μεγάλη επιτυχία και ROI. Α

Μπορείς να το δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα σου:

όταν σώσεις το βίντεο μπορείς να το δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα σου, δημιουργώντας μια μεγάλη ροή κίνησης προς αυτή,κάτι που σου δίνει την δυνατότητα να συλλέξεις email επισκεπτών ή να χρησιμοποιήσεις το κοινό που είδε το άρθρο για retargeting marketing και διαφήμιση. Τέλος έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να δουν και άλλα τμήματα της ιστοσελίδας σου νέοι επισκέπτες , όπως είναι αυτά που παρουσιάζουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν αποτελεί απλά ένα τρόπο αποθήκευσης βίντεο άλλα ξεκλειδώνει μία σειρά εκπληκτικά αποτελεσματικών εργαλείων αποτελεσματικής διαφήμισης και προβολής μέσα από τα social media.

Είναι στο χέρι σου λοιπόν το να βρείς τρόπους να την εκμεταλλευτείς και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

10 Απριλίου, 2017

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X