Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

TA INSTAGRAM STORIES ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ HOME FEED

Tα Instagram Stories έγιναν πλέον ακόμα πιο προσβάσιμα.

Μέχρι στιγμής για να δει κάποιος τα Instagram stories ενός προφίλ ( βίντεο και φωτογραφίες που εξαφανίζονται σε 24 ώρες για πάντα ) έπρεπε να χρησιμοποιήσει την ειδική περιοχή στο πάνω μέρος της εφαρμογής.

Με το νέο update όμως η εύρεση και παρακολούθηση των Instagram Stories γίνεται πιο εύκολη και οργανική. Γιατί;

Επειδή πλέον στην φωτογραφία του προφίλ κάθε ατόμου που παρακολουθείτε από τo home Feed  θα εμφανίζεται ένας πολύχρωμος κύκλος, κάθε φορά που αυτό το άτομο δημοσίευσε ένα νέο Instagram story.Έτσι με ένα απλό πάτημα στην φωτογραφία προφίλ θα μπορείς να δεις το συγκεκριμένο Instagram Story.

Από εκεί και μετά πλέον έχεις 2 επιλογές: ή να επιστρέψεις στο Home Feed στο σημείο που ήσουν με ένα swipe πριν τελειώσει το Instagram Story ή απλά βλέπεις ολόκληρο το story και επιστρέφεις αυτόματα στο Home Feed.

Τι σημαίνει για εσένα και την επιχείρηση σου;

Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα αυξήσει σίγουρα τις θεάσεις αλλά και τις πιθανότητες να παρακολουθήσει κάποιος και τα δικά σου Instagram Stories τα οποία παλιότερα μπορεί να έχανε. Αυτό σημαίνει περισσότερη δωρεάν προβολή για εσένα, την επιχείρηση σου, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Έτσι λοιπόν προτείνουμε να αξιοποιήσεις αυτή την εκπληκτική ευκαιρία διαφήμισης μίας και τα Instagram Stories, ειδικά με το νέο update, εγγυούνται την σε βάθος αποτελεσματική προβολή, διαφήμιση και θέαση των μηνυμάτων που δημοσιεύεις.

10 Απριλίου, 2017

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X