Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ INSTAGRAM STORIES

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν σίγουρα αναμενόμενη μίας και τα Instagram stories είναι κοντά μας εδώ και περίπου πέντε μήνες.

Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο διαφημιστικός χώρος πλέον για το Facebook αρχίζει και λιγοστεύει πάρα πολύ, και για αυτό ψάχνει νέες εναλλακτικές μεθόδους για να μπορέσει να αυξήσει τους χώρους προβολής διαφημίσεων.

Τα Instagram stories αποτελούν ένα ιδανικό χώρο προβολής διαφημίσεων μιας και αυτή τη στιγμή οι χρήστες που τα χρησιμοποιούν φτάνουν τα 150 εκατομμύρια σε όλο το κόσμο.

Γι’ αυτό λοιπόν σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε διαφημίσεις και στη ροή των Instagram stories αν και σύμφωνα με ανακοίνωση του Instagram μέχρι στιγμής η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη μόνο σε 30 περίπου συνεργάτες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών εταιριών και media shops.

Οι διαφημίσεις θα έχουνε πλήρη δυνατότητα στόχευσης αλλά και θα συνοδεύονται από χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που θα βοηθάει τους διαφημιζόμενους να ελέγξουν την αποδοτικότητα της διαφημιστικής τους καμπάνιας σε αυτό το μέσο.

Το Instagram υπόσχεται ότι με τη βοήθεια των πολύ αυστηρών κανόνων που έχει θέσει για τις διαφημίσεις που θα εμφανίζονται, εξασφαλίζεται η οργανική ενσωμάτωση των διαφημίσεων μέσα στα Instagram stories χωρίς να χαλάνε την εμπειρία θέασης αλλά και χρήσης

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα για το πώς περίπου θα εμφανίζεται μια διαφήμιση στην οθόνη των χρηστών.

 

Επίσης μία νέα δυνατότητα η οποία θα έρθει για τους ιδιοκτήτες που έχουν business προφίλ στο Instagram είναι αυτή των στατιστικών στοιχείων για τα Instagram stories.

Τα στατιστικά στοιχεία θα αφορούν πέρα από τις θεάσεις τις απαντήσεις που έχουμε λάβει απο τα  μηνύματα μέσα στα stories, η διείσδυση στο κοινό του Instagram καθώς και σε ποιο σημείο οι χρήστες σταμάτησα να βλέπουν το βίντεο μας κατά τη διάρκεια του playback.

Το μόνο σίγουρο όπως προαναφέραμε είναι ότι οι διαφημίσεις στα Instagram stories θα ερχόντουσαν πολύ σύντομα.

Τώρα το μόνο που μένει είναι πως μπορούμε εμείς αλλά και τα διάφορα brands και επιχειρηματίες να εκμεταλλευτούν αυτή τη δυνατότητα για να προβάλλουν την εταιρεία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

29 Ιανουαρίου, 2017

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X