Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

ΟΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

Το Instagram από τότε που παρουσίασε τη διαφημιστική του πλατφόρμα προσπαθεί να βρει το καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και ισορροπία ανάμεσα σε περιεχόμενο και διαφημίσεις.

Ο σκοπός είναι να δείχνει σχετικές διαφημίσεις στους χρήστες που πραγματικά ενδιαφέρονται για την υπηρεσία ή το προϊόν σου, αλλά και ταυτόχρονα να διατηρεί την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής σε πάρα πολύ καλά επίπεδα.

Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση έχει γίνει με την δυνατότητα πλέον χρήσης διαφημιστικών καταχωρήσεων σε μορφή βίντεο και φωτογραφιών σε κάθετη μορφή.

Αυτό σημαίνει για όλους τους επιχειρηματίες ότι θα έχουν πλέον έναν ακόμα τρόπο να προβληθούν αποτελεσματικά στη πλατφόρμα του Instagram με μία μορφή καταχωρήσεων όπου δεν αναγκάζουν τον χρήστη να περιστρέφει το τηλέφωνο του για να δει το μήνυμα που θέλουν να επικοινωνήσουν.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι κάθετες διαφημίσεις και καταχωρήσεις προσφέρουν πολύ περισσότερο χώρο σε σχέση με τις οριζόντιες επομένως μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός σε ότι αφορά το εικαστικό μέρος της διαφήμισης.

Όλα τα παραπάνω θα  έχουν σαν αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάδραση των χρηστών με τις διαφημίσεις σου, καθώς και καλύτερο return of investment,

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει βίντεο και καταχωρήσεις σε κάθετη μορφή εδώ και πάρα πολύ καιρό, και είναι εκπαιδευμένος να διαβάζει κάθετο περιεχόμενο εδώ και πάρα πολλά χρόνια λόγο της έντυπης διαφήμισης..

Για αυτό λοιπόν προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και να εκμεταλλευτείς αυτή την δυνατότητα, μιας και είμαστε σίγουροι πως αν την αξιοποιήσεις σωστά θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα

Θέλεις να χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα του Instagram άμεσα,  για να προβάλλεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου με αποτελεσματικό τρόπο αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις;

Τότε επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε νέους, πρακτικούς &  πρωτοποριακούς τρόπους προβολής με μετρήσιμα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X