Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

ΤΟ FACEBOOK ΠΡΟΣΘΕΣΕ MΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK MESSENGER

Το τελευταίο χρόνο το Facebook έχει προσθέσει πάρα πολλές δυνατότητες στην εφαρμογή Μessenger κάνοντάς την ένα εξαιρετικό εργαλείο τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

Μία απο αυτές ειναι η καινούργια λειτουργία στο Μessenger,  που επιτρέπει σε κάποιον να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο χωρίς χρήση άλλης εφαρμογής και επιπλέον να προσθέτει ειδικά φίλτρα και εφέ στις συζητήσεις με τους φίλους του.

Όποιος έχει το συγκεκριμένο update μπορεί πλέον με ένα πάτημα ενός πλήκτρο που βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης να ξεκινήσει την φωτογραφική μηχανή και να καταγράψει εικόνες, βίντεο αλλά και να προσθέσει ειδικά εφέ τα οποία κάνουν το περιεχόμενο πολύ πιο ενδιαφέρον.

Παίρνοντας έμπνευση από το Snapchat το Facebook Messenger μας αφήνει να προσθέσουμε τρισδιάστατες μάσκες στα πρόσωπα καθώς και πολλά διαφορετικά ειδικά εφέ τα οποία έχουν σχεδιαστεί τόσο από το Facebook όσο και από διάσημους designer αλλά και χρήστες του Facebook με πολύ μεγάλο κοινό.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα έρχεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες του Facebook μέσα από διάφορα updates που θα γίνονται τις επόμενες ημέρες σε όλο τον κόσμο.

4 Φεβρουαρίου, 2017

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X