Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

ΤΟ FACEBOOK ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ MESSENGER

Το Facebook κάνοντας πριν από αρκετό καιρό μία έξυπνη κίνηση η οποία ήταν να διαχωρίσει την εφαρμογή του messenger από την κεντρική εφαρμογή το Facebook κατάφερε να μετατρέψει κάτι το οποίο ήτανε μια πειραματική λειτουργία σε ένα αυτόνομο πολύ δυνατό εργαλείο για επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες.

Μέσα από συνεχόμενες αναβαθμίσεις έχει αυξηθεί κατά πολύ τόσο η χρηστικότητα του όσο και οι δυνατότητες που έχει.

Μία απ’ αυτές τις πρόσφατες καινούργιες δυνατότητες είναι αυτή που μας επιτρέπει να κάνουμε βίντεο κλήσης με πάρα πολλά άτομα, συγκεκριμένα μέχρι και με 50 άτομα ταυτόχρονα και όλα αυτά δωρεάν!

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μία ομαδική βιντεοκληση είναι πάρα πολύ απλή, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φτιάξει ένα ομαδικό chat προσκαλώντας άτομα που έχεις φίλους στο Facebook και στη συνέχεια πατώντας ένα πλήκτρο μπορεί να ξεκινήσει την τηλεδιάσκεψη.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη ειδικά για επαγγελματίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες, να συνομιλούν με άτομα που είναι μέσα στην εταιρεία από μακριά και να κάνουν τηλεδιασκέψεις, αλλά και να κάνουνε ενημέρωσης και εκπαίδευση προς πελάτες χρησιμοποιώντας πλατφόρμα του messenger.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρόλο που μέχρι και 50 άτομα μπορούν να συμμετέχουν σε μία ομαδική βιντεοκληση μόνο έξι μπορεί να είναι ταυτόχρονα στο προσκήνιο και να συνομιλούν.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως αν το κοινό είναι πάρα πολύ μεγάλο, τότε ουσιαστικά θα φαίνεται στην οθόνη μόνο ο κεντρικός ομιλητής.

Την παραπάνω δυνατότητα μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε με πάρα πολλούς τρόπους για προωθήσετε τόσο την επιχείρηση σας, τις υπηρεσίες αλλά και τα προϊόντα σας.

18 Ιανουαρίου, 2017

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΤΟ FACEBOOK ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ MESSENGER"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X