Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

ΤO INSTAGRAM ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

Όπως είναι γνωστό τα σχόλια αποτελούν το “οξυγόνο” των social media μίας και είναι το κορυφαίο ίσως έργαλείο διάδρασης ανάμεσα στους χρήστες.

Παρόλα αυτά πολλές φορές υπάρχουν και χρήστες που δημοσιέυουν κακόβουλα σχόλια.

Για αυτό το Instagram δημιούργησε μια σειρά εργαλείων για να προτατεύσει το φιλικό κλίμα που επικρατεί στην πλατφόρμα του.

Το πρώτο απο αυτά είναι η δυνατότητα απενεργοποίησης των σχολιών σε οποιαδήποτε δημοσίευση σου. Η συγκεκριμένη δυνατότητα υπάρχει ήδη για επιλεγμένα προφίλ αλλά θα είναι διαθέσιμη σύντομα για όλους τους χρήστες.

Ο τρόπος που μπορείς να την ενεργοποιήσεις είναι με το να πάς στο Advanced Settings πρίν κάνεις μια δήμοσίευση και να επιλέξεις το “Turn Off Commenting, ώστε να απενεργοποιήσεις την δυνατότητα σχολιασμού για την συγεκριμένη δημοσίευση.

Αν στο μέλλον αλλάξεις γνώμη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάς στο μενού “…” και να ενεργοποιήσεις ξανά τα σχόλια.

Η δεύτερη δυνατότητα έρχετα με την μορφή του Like που μπορείς να κάνεις πλέον και σε σχόλια! Αυτό δίνει “σήμα” στον αλγοριθμό του Instagram πως τόσο το συγκεκριμένο σχόλιο όσο και το προφίλ του ατόμου που το άφησε δεν είναι hater ή spammer.

Τo Instagram παραμένει ένα ιδιαίτερα φιλικό social network και χαιρόμαστε που βλέπουμε επιπλέον δράσεις και εργαλεία που θα το επιτρέψυν να παραμείνει έτσι.

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΤO INSTAGRAM ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X