Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

Το UNIFIED MESSAGING ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK.

Το πιθανότερο είναι πως αν είσαι επιχειρηματίας θα έχει σίγουρα μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook, ένα λογαριασμό στο Instagram ( αν δεν έχεις χρειάζεσαι μια ΑΜΕΣΑ ) , καθώς και ένα προσωπικό προφίλ.

Η διαχείριση των μηνυμάτων σε όλες αυτές πλατφόρμες είναι τουλάχιστον χαοτική. Αυτό γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιείς τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εφαρμογές αν θέλεις να ελέγξεις τα μηνύματα σου στο Facebook messenger, στο Facebook, αλλά και στο Instagram.

Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει μία νέα δυνατότητα του Facebook η οποία ονομάζεται Unified inbox .

Η νέα αυτή δυνατότητα επιτρέπει τη συλλογή όλων των μηνυμάτων από τις πλατφόρμες  που προαναφέραμε σε ένα κεντρικό σημείο για εύκολη διαχείριση.

Έτσι λοιπόν θα μπορεί κάποιος να ελέγχει τα μηνύματα του και να απαντάει ανάμεσα από ένα κεντρικό σημείο χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει εφαρμογές ή πολλές φορές ακόμα και κινητά τηλέφωνα.

Αν νομίζεις ότι θα μπερδεύεσαι επειδή τα μηνύματα θα έρχονται σε ένα μέρος, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς διότι το Facebook θα σου επιτρέπει να oργανώνεις τα μηνύματα ανά εφαρμογή.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε επιλεγμένες σελίδες αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη για όλους τις επόμενες εβδομάδες.

Αν λοιπόν δεν έχεις κάποιο λογαριασμό στο Instagram ή δεν έχει συνδέσει το λογαριασμό σου στο Instagram με επαγγελματική σελίδα στο Facebook τότε είναι μία καλή στιγμή να το κάνεις τώρα, μιας και σύντομα θα είναι πολύ πιο εύκολη η διαχείριση τους

18 Ιανουαρίου, 2017

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X