Επικοινωνίας : 2513. 006104 | info [@] socialacademy.gr

Θέλεις να μάθεις άμεσα εφαρμόσιμες τακτικές διαφήμισης και προβολής στα Social Media; Αν ναι παρακολούθησε το δωρεάν online σεμινάριο και μάθε πως οι περισσότεροι πελάτες μας διπλασίασαν τον τζίρο τους αξιοποιόντας τα Social Media

Έχεις ιστοσελίδα ή / και επαγγελματική σελίδα στο Facebook αλλά δεν αποδίδουν όπως θα έπρεπε; Μάθε τι πρέπει να κάνεις ώστε από την επόμενη κιόλας ημέρα να παίρνεις αποτελέσματα!

0% ΘΕΩΡΙΑ, 100% ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ BRANDING ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Σε αυτό το μοναδικό στο είδος του σεμινάριο, θα μάθεις πώς να βρεις νέους πελάτες, πώς να αυξήσεις αποτελεσματικά τον τζίρο σου και πώς να προβάλλεις την επιχείρηση σου σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσα απο πρακτικές τεχνικές που δουλεύουν.

Μάθε πώς να εκμεταλλευτείς αποτελεσματικά την Διαφήμιση στα Social Media, με πραγματικά εγγυημένα και μετρήσιμα αποτελέσματα

Οι περισσότερες επιχειρήσεις γνωρίζουν πως τα Social Media ( Facebook / Instagram ) αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία προβολής και αυξησης του τζίρου που έχουν.

Παρόλα αυτά δυσκολέυονται να πάρουν αποτελέσματα. Ο λόγος; Τα χρησιμοποιούν με εντελώς λάθος τρόπο.

Ο Stratos Agiani σε αυτό το μοναδικό για το είδος του σεμινάριο θα δείξει πως μπορεί μια επιχείρηση να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί σωστά τα Social Media ώστε να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα άμεσα!

Ένα μικρό δείγμα από προηγούμενα μας σεμινάρια

Η ύλη θα καλύψει τα εξής:

Πώς να ξεκινήσετε αν δεν έχετε ιστοσελίδα, με την χρήση δωρεάν επαγγελματικής σελίδας στο Facebook και στο Instagram

Πως να βρείτε νέους πελάτες γρήγορα και αποτελεσματικά

Πώς να αυξήσετε τον τζίρο σας από τους πελάτες που ήδη έχετε

Πως να βάλετε την ιστοσελίδα σας να δουλεύει επιτέλους για εσάς

Πως, τι και πότε να δημοσιεύετε στο Facebook και Instagram για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα

Πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες διαφήμισης χαμηλού κόστους και υψηλής απόδοσης

Πώς να μαθαίνετε γρήγορα τι θέλουν οι πελάτες κάθε δεδομένη χρονική στιγμή και πώς να το προσφέρετε

Πώς να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά την ύπαρξη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Σωστό χτίσιμο και διαχείριση επαγγελματικής σελίδας στο Facebook

Instagram: το μυστικό όπλο των πωλήσεων

Πρακτικές τακτικές διαφήμισης χαμηλού κόστους

Επιπλέον Παροχές

Ποιος θα διδάξει

O Stratos Agiani είναι ιδιοκτήτης της Lightform Digital Communication, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing. Συνεργάζεται και εκπαιδεύει πάνω από 400 επιχειρήσεις, με σκοπό την αποτελεσματική και ουσιαστική προβολή τους στα Social Media.

Επιπλέον είναι βραβευμένος φωτογράφος με σημαντική εμπορική επιτυχία. Δουλειά του αλλά και μαθήματα του δημοσιεύονται στον διεθνή ειδικό τύπο αλλά και στο περιοδικο ΦΩΤΟγράφος.

Επικοινωνία

Ενημερωτική λίστα

top
X